• Trend gustih obrva
Trend gustih obrva
07.05.2014. \\ Kozmetički tretmani

Obrve su prirodni okvir licu i što prirodnije izgledaju to lice čine mekšim i mlađim. Važno je oblikovati ih tek toliko da zadrže svoj prirodni oblik, ali da nisu pretjerano čupave ni pretjerano tanke. U posljednjih nekoliko mjeseci pojavio se trend gustih obrva. Neke žene su otišle toliko daleko da traže transplantaciju obrva kako bi bile što gušće.

Neke su se pak odlučile na ekstenzije. Proces stvaranja savršenih obrva podrazumijeva pažljivo lijepljenje pojedinačne sintetičke dlake na postojeće dlačice ili direktno na kožu.

Cilj ovog trenda je da popuni praznine, postigne volumen i produži liniju obrva. Tretman je namijenjen onima koji gube kosu uslijed starenja, koji su u prošlosti previše čupali obrve ili jednostavno onima koji žele biti u trendu. Ekstenzijama se postiže tekstura i realan izgled obrva koji ne možete postići obrvom niti drugim pomaglima.

Ekstenzije obrva su dostupne u različitim nijansama. Dužina sintetičkih dlačica obrva se kreće od četiri do osam milimetara, lijepe se sa transparentnim vodootpornim lijepkom i traju između sedam i četrnaest dana.

Predstavnica ovog trenda je manekenka Cara Delevingne