• Odjeća koja vas čini debljima
Odjeća koja vas čini debljima
05.01.2015. \\ Moda i trendovi

Odjeća vas činiti lijepom, bez obzira koje ste veličine. Ali ponekad, kada birate odjeću, nenamjerno sami sebi dodate ekstra kila. Kako to činite i kako spriječiti tu grešku?

Odjeća za muškarce

Muška odjeća može izgledati prekrasno na ženama, ali jedino kada je šivana za ženksu figuru. Ako počnete nositi odjeću svog dečka ili muža uskoro ćete shvatiti da totalno promijeni oblik vašeg tijela i uopće vam ne laska iako je vrlo udobna. Vizualno ćete izgubiti stražnjicu, grudi i bokove i vaše će tijelo izgledati pravokutnik, što uopće nije lijepo.

Nošenje odjeće loše kvalitete

Kada nosite odjeću loše kvalitete, čak i kada je vaše veličine, često se brzo unište te izgledate deblje i neuredno. Ako imate, uložite u jedan ili dva komada odjeće, neki dobar sako ili kvalitetni pulover i budite oprezni gdje i koju odjeću kupujete. Čak i u nekim skupim dućanima ima nekvalitetne odjeće.

Uska odjeća koja vam ne pristaje

To je najgore! Kada nosite odjeću koja je preuska i uopće vam ne pristaje, izgledate debelo jer pokušavate obući nešto što vam je za dva broja premalo. Kako biste to izbjegli, jednostavno probajte odjeću prije nego ju kupite i nemojte slušati prodavačice - preusko nije trendi.

Korzeti

Ideja nošenja korzeta je da povećate grudi za veći dekolte. Ali kada nosite korzet koji je za broj manji od vašeg tada je efekt suprotan od onoga koji želite postići. Umjesto seksi izgleda dobijete ekstra kile koje nisu nimalo privlačne. AKo baš morate odjenuti korzet, budite operni kada birate pravu veličinu za sebe.

Nošenje široke odjeće

Postoji velika razlika između prevelike i vrećaste odjeće. Prevelika odjeća bi i trebala biti takva upravo zato jer se super može kombinirati sa uskim trapericama i čizmama. Vrećastom odjećom možete izgubiti svoj oblik tijela i često izgledate debelo i pravokutno. Riješenje: prestanite nositi vrećastu odjeću.