• Najgore i najbolje kombinacije sa crvenog tepiha
Najgore i najbolje kombinacije sa crvenog tepiha
16.02.2015. \\ Brak i veze

Sezona nagrada je počela, a to je vrijeme kada svi pomalo lude, bilo da se radi o glazbenim ili filmskim nagradama, zvijezde žele izgledati najbolje taj dan, ali postoje i oni kojima to baš ne uspije onako kako su zamišljali. Za ovu godinu, Grammy nagrade su podijeljene, a kako su se pjevačice obukle za taj dan pogledajte sami u nastavku ovog članka. Tko je zablistao, a tko se osramotio?

Na prvom mjestu nalazi se žena večeri, dobitnica čak tri Grammyja. Beyonce se odlučila za prekrasnu crnu haljinu. Iako ju u ovakvim haljinama nemamo naviku gledati, ona je žena koja se ne treba obući spektakularno kako bi pridobila pažnju. Istu boju odabrala je i Miley Cyrus. Dugačka crna haljina dubokog dekoltea te nekoliko seksi izreza definitivno je njezin stil. Vjerojatno se odlučila smiriti malo i početi odijevati prikladno svojim godinama i ne privlačiti pažnju provokativnim outfitima. Volimo ovu Armani haljinu, a Iggy Azalea odabrala ju je zbog prekrasne plave boje koja pomalo nalikuje Australijskoj zastavi. Jedina zamjerka te večeri išla je čudnovatoj frizuri. Naravno, postoje i oni koji nisu zablistali, a srećom njih je jako malo. Na tom popisu je prva Kim Kardashian koja je odjenula haljinu kao da će svaki tren uskočiti u ring Sa Rocky Balboom. Iako se nije mogla pohvaliti svojim oufitom, nova kratka frizura super joj stoji. Barem nije u potpunosti zakazala. Katy Perry inače bira upečatljive i neobične haljine, ali ovoga puta se odlučila smiriti. Iako je i u ovoj haljini bila u centru pažnje, definitivno je drugačija. Da, znamo da je Maddona, ona koja čini sve što joj padne na pamet. No, zar ne mislite da je ovaj outfit malčice kontroverzan?

Iskreno, mislimo kako je Taylor Swift bila najbolje odjevena te večeri. Tirkizna haljina Elie Saab savršeno joj je pristajala. Prava ravnoteža mladenačkog i sofisticiranog. Također volimo njen odabir cipela boje fuksije. Je li to ista Nicki Minaj koja je 2011. godine obukla geparda? Ovo je zaista velika promjena u četiri godine. Pjevačica "Anaconde" pokazala je zreliji i ženstveniji izgled u crnoj seksi Tom Ford haljini. Charlie XCX imala je satensko odijelo koje se nije baš pokazalo kao pravi odabir. Ovo je zaista previše, kao da je posudila kostim u Vegasu. Kombinezon joj savršeno pristaje, ne samo njenom obliku tijela već i njezinoj osobnosti i stilu. Nikada nismo bili ljubitelji bijele i metalik boje zajedno. Mlada pjevačica izgleda kao svemirski kadet. Definitivno jedan od njenih najgorih haljina. Rihanna je postigla svoj cilj: cijeli Twitter zujao je o njezinoj ružičastoj haljini. Nažalost, nama se nikako ne sviđa. Izgleda poput neke jeftine dječje lutke.