• Kako se riješiti podočnjaka?
Kako se riješiti podočnjaka?
18.03.2014. \\ Kozmetički tretmani

Ne morate se više brinuti o natečenim očima te velikih vrećica ispod vaših očiju jer smo pronašli prirodna rješenja koja će vam pomoći.

Krastavci

Veliki prirodni lijek koji će vam pomoći otjerati podočnjake. Sve što trebate napraviti je staviti kriške svježeg krastavca na svoje oči i držati ih tako 25 minuta, a za to vrijeme možete si odspavati. Brzi i sigurni rezultati.

Vrećice čaja

Ukoliko ste se probudili i ne želite ići na posao sa natečenim očima predlažemo vam recept sa vrećicama čaja. Vrećice umočite u hladnu vodu i stavite u hladnjak na nekoliko minuta. Nakon toga, stavite ih na oči na 30 minuta. Nakon 30 minuta isperite svoje lice i oči, obrišite si sa ručnikom i spremni ste krenuti.

Hladni mokri ručnik

Preporučamo hlađenje ručnika u hladnjaku preko noći. Ujutro, kada se probudite izvadite ručnik i stavite ga na čelo i oči na pet minuta. Operite lice hladnom vodom i izgledati ćete svježe.

Aloe vera

Također predstavlja nevjerojatan prirodni lijek za vaše podočnjake. Odrežite listove sa biljke te izvadite gel koji ćete prstima utrljati na svoje podočnjake. Prirodna krema i još štiti vaše oči.